Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Augmenta la vigilància dels botellons per a evitar les concentracions de gent als carrers dels municipis de Castelló

En les dos últimes setmanes a Castelló s'han posat 70 denúncies per beure a la via pública

General 22 de octubre de 2020 redacció
1596365986_722509_1596366136_miniatura_normal
Botelló a la platja. Cadena Ser

Davant els nombrosos botellons que es celebren en qualsevol lloc dels municipis, aparentment, sense que el augment de contagis importe, els ajuntaments han pres la decisió d’augmentar i reforçar la vigilància policial per a controlar i evitar la concentració de persones consumint begudes alcohòliques a la via pública

A més d’aquestes mesures, les denuncies també s’estan intensificant. A Castelló, s’han posat més de 70 multes durant les dos últimes setmanes per fer botelló i a Burriana, l’Ajuntament ha anunciat que es van a incrementar els mitjans personals i materials dels agents, com ho son la utilització de drons o cotxes camuflats per evitar concentracions multitudinàries

El conseller de Seguretat de Benicàssim, Javier Alonso, va assegurar que la Policia Local treballava junt a la Guàrdia Civil «de forma molt rigorosa en el control de tots els botellons, s'està sent molt inflexible amb la situació. Sempre que diuen veïns s'atén i actua immediatament». D’altra banda en Orpesa, després d’un estiu amb botellons en les platges, ahora «pràcticament no hi ha», senyalen des del consistori.

Botellons als municipis

L'Ajuntament de l'Alcora ha posat cèrcol a aquesta problemàtica després de varies denúncies. Segons l'alcalde, Samuel Falomir, «ja fa moltes setmanes que no es detecten cap encara que la Policia Local continua controlant accessos a llocs com les ermites i el llac verd on es realitzen carreres de enduro, que és on es van realitzar els últims». El que sí manifesta que han detectat és la presència de joves en casals, a pesar que l'Ajuntament desaconsella les reunions en aquesta mena de locals.

A Peníscola, el cap de la Policia Local, Antonio Morrejón, va explicar que realitzen puntualment patrulles pels punts considerats potencialment més calents. A més va explicar que «sí que va haver-hi una certa incidència durant l'estiu, però no es tractava de botellons en la via pública sinó en apartaments i zones comunes d'urbanitzacions i va haver-hi denúncies de veïns».

A Vila-real, pel moment, no hi ha denúncies per botelló, encara que sí que es reben queixes de veïns. Tampoc n'hi ha a Almassora, on si s'han imposat en el que va de mes 25 sancions per no portar màscara i tres a locals que incomplien l'aforament o la distància entre taules

A Benicarló, els dos últims caps de setmana s'han identificat a més de 40 persones per beure en la via pública. D'igual manera, les tasques de vigilància s'han intensificat, encara que la situació es dóna pro controlada després de l'estiu, a Almenara i Moncofa, on, segons va explicar l'alcaldessa, Wenceslao Alós, «la setmana de no festes ha transcorregut sense incidents».

A Morella, el lloc que més joves ha congregat els caps de setmana per a fer botelló ha sigut el passeig de l'Albereda. En aquest sentit l'alcalde, Rhamsés Ripollés, va informar que s'han tramitat diverses denúncies.

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter