1.500 professionals de Regne Unit s'interessen per el Parc Logístic d'Onda

Ajuntament i Cambra de Comerç duen a terme l'estratègia de promoció internacional del pla

General 25 de octubre de 2020 redacció
IMG_2493
Visita de Transports Rallo. Ajuntament d'Onda

Més de 1.500 professionals del Regne Unit s'han interessat per la campanya de promoció internacional del pla d'acció Onda Logistic Mediterranean Business Park, impulsat per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló per a atraure inversions i generar noves ocupacions de qualitat a la ciutat durant el primer mes que porta en marxa. 

La campanya es duu a terme a través de la xarxa professional Linkedin i les estadístiques de la web www.ondalogistic.com han mostrat que el 60 % de les visites s'han produït des d'aquest país, el que fa un total de 2.485 visites des del 24 de setembre fins a dia de hui.

Regne Unit ha sigut el primer objectiu triat per a promocionar el parc logístic amb el principal argument de les bonificacions fiscals de fins al 95 % a les empreses que aposten per Onda. En concret, l'Ajuntament els bonificarà el 50 % de l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) durant els dos primers anys d'activitat empresarial, el 25% durant el tercer i quart any i el 10 % per al cinqué any. 

A més, el descompte del 50 % en l'IAE també s'aplicarà a les empreses que creen ocupació, que utilitzen cogeneració i per a per a aquelles construccions, instal·lacions i obres que es realitzen en els polígons industrials amb menys de la meitat d'ocupació. Per part seua, les cooperatives tindran un descompte del 95 % en aquest impost municipal.

Visites per conéixer la iniciativa

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, està liderant una ronda de visites per les empreses ondenses amb l'objectiu d'explicar-los de primera mà aquesta iniciativa. En aquesta ocasió la primera edil s'ha reunit amb els dirigents de l'empresa de serveis logístics Transports Rallo, amb més de 30 anys d'experiència en el sector i que compten a Onda amb una plataforma de 110.000 metres quadrats equipada amb l'última tecnologia i sistemes de seguretat.

«Estem treballant en el més ambiciós pla d'aquest govern per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda i a la província de Castelló. És l'hora de sumar competitivitat a la nostra indústria. És hora de sumar qualitat, excel·lència i riquesa a la nostra terra», ha apuntat Ballester.

D'altra banda, cal recordar que el consistori també ha obert una línia d'ajudes per a les empreses i autònoms, situats a la ciutat, que contracten veïns i veïnes del municipi, amb subvencions que oscil·len entre els 500 euros per als contractes de, almenys, sis mesos i els 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit. A més, a través del Centre d'Ocupació Monteblanco s'ofereix formació a la carta per a les empreses, el servei d'agència de col·locació i la disponibilitat d'aquestes renovades instal·lacions.

Te puede interesar
Lo más visto