Castelló amplia les instal·lacions esportives municipals amb el Parc Ciclista

L'Ajuntament destaca la importància d'aquest projecte per a la pràctica i aprenentatge del ciclisme de manera segura

General 26 de octubre de 2020 redacció
Parque ciclista
Parc ciclista de Castelló. Ajuntament de Castelló

L'Ajuntament de Castelló ha ampliat la seua xarxa d'instal·lacions esportives municipals amb la finalització de les obres del Parc Ciclista-Ciutat de la bicicleta situada en la zona oest de la ciutat. La nova instal·lació, l'obra de la qual ja sigut recepcionada aquesta setmana, consta d'un circuit ciclista tancat amb possibilitat de dividir el recorregut en dos circuits, un circuit de ciclisme de muntanya, un espai auxiliar per a practicar exercicis complementaris i un edifici en el qual se situen dotacions com a zones de magatzematge, condícies i una cafeteria.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recalcat l'augment de les dotacions esportives de la ciutat amb aquest Parc Ciclista del qual podran fer ús els clubs i aficionats al ciclisme, patinatge o triatlon. «La ciutat disposa d'aquesta nova instal·lació esportiva a l'aire lliure, una dotació que va ser una petició de la ciutadania, especialment pels clubs professionals i els afeccionats de la ciutat, i que ja és una realitat», ha manifestat Marco. 

Marco ha visitat les instal·lacions, una vegada finalitzada l'obra, al costat dels regidors d'Urbanisme, José Luis López; Esports, Omar Braina; i Participació Ciutadana, Francesc Mezquita. El projecte, que va ser adjudicat per 490.583 euros més IVA, ha sigut finançat pels Pressupostos Participatius de l'Ajuntament.

El Parc Ciclista se situa entre el carrer Grècia i la carretera Ribesalbes, al costat de la Universitat CEU Cardenal Herrera, a la Ciutat del Transport. El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat aquesta nova dotació que «permetrà gaudir de la pràctica del ciclisme i la pista de bicicleta de muntanya tant a nivell professional com afeccionat». La instal·lació, que serà gestionada pel Patronat Municipal d'Esports, permetrà la pràctica del ciclisme de manera segura per a totes les edats, especialment als xiquets i xiquetes que es vulguen iniciar en el ciclisme. «Aquesta Ciutat de la Bicicleta ofereix un espai segur per a l'aprenentatge i la pràctica de diferents modalitats de ciclisme», ha explicat.

Te puede interesar
Lo más visto