Toni Cantó es queixa de les mesures de turisme a la Comunitat i demana “criteris tècnics”

El líder de Cs s'ha manifestat així després d'una reunió a Benidorm amb l'associació empresarial hotelera i turística Hosbec, en la qual també ha participat el diputat de Cs en Les Corts Carlos Gracia i l'eurodiputat Bauzá.

General 26 de octubre de 2020 Redacció
20201026 Cantó

El coordinador autonòmic de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, i l'eurodiputat de la formació i portaveu de turisme del grup liberal Renew Europe, José Ramón Bauzá, han reivindicat “més mesures de suport per al sector turístic” i han presentat un pla “per a afermar el turisme permanent” en la Comunitat Valenciana.

La proposta de Cs té com a objectiu consolidar un altre model de turisme, que consisteix a situar a la Comunitat Valenciana en destí prioritari perquè els ciutadans europeus es traslladen a teletreballar i residir en qualsevol de les tres províncies valencianes, amb avantatges com a incentius fiscals. “És necessari cuidar del turisme, que rep ara un nou colp, encara que sabem que ni el Govern central ni el tripartit donen la importància que mereix a aquest sector, motor econòmic de l'economia valenciana”, ha afegit.

El líder de Cs s'ha manifestat així després d'una reunió a Benidorm amb l'associació empresarial hotelera i turística Hosbec, en la qual també ha participat el diputat de Cs en Les Corts Carlos Gracia i l'eurodiputat Bauzá, que aquests dies visita la Comunitat Valenciana en unes jornades en les quals es reunirà amb els sectors productius més rellevants de l'economia valenciana.

Sobre aquest tema, Bauzá ha reiterat que “la Comunitat Valenciana és una potència turística mundial, i Ximo Puig té dues opcions, actuar com un baró del PSOE, que no dóna cap valor afegit al turisme, o com un vertader president autonòmic i sol·licitar plans específics per al sector”. “Si opta per això últim, tindrà el suport institucional de Cs, que des del primer minut ha tingut la mà tendida a nivell autonòmic, nacional i europeu per a ajudar a un sector crucial”, ha afegit.

Preguntat per la implantació del toc de queda, Cantó ha considerat que és “necessari, però es pren perquè no s'han fet bé les coses fins ara”. “És imprescindible que se seguisquen criteris tècnics i no polítics a l'hora d'aplicar restriccions i, sobretot, que s'oferisquen mesures de suport als sectors més afectats”, ha conclòs.

Te puede interesar
Lo más visto