Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló obri vies de col·laboració amb l'associació empresarial València Premium

La directora general de Aerocas ha traslladat a la presidenta del col·lectiu empresarial els avantatges competitius que ofereix la instal·lació

General 27 de octubre de 2020 Redacció
tourist-info

L'aeroport de Castelló i l'associació empresarial València Premium han acordat obrir vies de col·laboració i explorar línies d'actuació conjunta entre totes dues entitats.

La directora general de la societat pública Aerocas, Blanca Marín, ha rebut a la presidenta de València Premium, Ana Merelo, a qui ha traslladat els avantatges que ofereix la infraestructura, com són la seua situació estratègica, bones comunicacions viàries, rapidesa de les operacions, confortabilitat de les instal·lacions, flexibilitat operativa, taxes aeroportuàries competitives o l'aparcament gratuït per a les persones usuàries, entre altres.

Segons ha explicat Blanca Marín, aquests factors "converteixen l'aeroport en una opció molt atractiva per al perfil dels associats de València Premium", un col·lectiu que promou el desenvolupament del turisme d'excel·lència en la Comunitat Valenciana.

La directora de general de Aerocas ha mostrat a la presidenta del València Premium les instal·lacions de l'aeroport de Castelló. La visita ha inclòs una trobada amb representants de Euroairlines, una companyia que s'ha instal·lat en l'aeroport de Castelló per a prestar el servei de aerotaxi a la carta i que està associada a València Premium.

Per part seua, la presidenta de València Premium, Ana Merelo, ha manifestat "la gran oportunitat que suposa disposar d'una infraestructura com l'aeroport de Castelló en la Comunitat Valenciana per a l'organització d'esdeveniments i viatges corporatius".

Ana Merelo ha destacat "la fàcil i ràpida connexió de l'aeroport amb València, a més de la seua flexibilitat, la qual cosa permet adaptar-se a les necessitats i requeriments dels grans esdeveniments".

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Lo más visto

Newsletter