Orpesa no registra positius després de celebrar les festes de la Verge de la Paciència

Les celebracions s'havien adaptat a la situació i comptaven amb garanties de seguretat

Cultura 28 de octubre de 2020 redacció
imagen433p
Festes patronals Verge de la Paciencia. Orpesa del Mar

L'Ajuntament d'Orpesa ha confirmat l'absència de contagis en els actes organitzats per part de la Regidoria de Festes en honor a la Verge de la Paciència, que es van iniciar el passat 2 d'octubre i van finalitzar el dia 12. Així ho ha confirmat l'alcaldessa, María Jiménez, en un comunicat, després de complir-se els 15 dies des que el municipi acomiadara els festejos; unes celebracions que enguany s'han adaptat a la nova normalitat i han comptat amb totes les garanties de seguretat.

«Podem anunciar que no tenim cap persona contagiada que haja participat en algun dels esdeveniments organitzats des del consistori, la qual cosa indica la gran faena que s'ha realitzat des de quant a seguretat, perquè cadascuna de les activitats celebrades ha comptat amb un estricte protocol que ha vetlat per la salut de tots els assistents», assenyala la primera edila.

La regidora de Festes, Jennifer Casañ, ha explicat que aquest fet «confirma l'aposta per part de l'Ajuntament de poder continuar celebrant esdeveniments dins de la nova normalitat imposada per la Covid-19, implementant totes les mesures que siguen necessàries per a garantir en tot moment la seguretat dels nostres veïns i visitants».

Te puede interesar
Lo más visto