La Policia Local de Castelló investiga a una dona per conduir de forma temerària i no tenir el permís de conduir

La jove va donar positiu en cocaïna i va col·lisionar el vehicle contra un arbre

Successos 29 de octubre de 2020 redacció
1320261_1
El cotxe col·lisionat amb un arbre. Policia Local de Castelló

La Policia Local de Castelló investiga a una dona de 26 anys d'edat per conduir de manera temerària i mancar de permís de conduir després de protagonitzar una perillosa conducció per diversos carrers de la capital de la Plana i finalment col·lidir violentament contra un arbre i unes instal·lacions de préstec de bicicletes de Bicicas situades en la Plaça Doctor Marañón.

Els fets van succeir en la matinada del dimecres, sobre les 00.20, quan una patrulla que es trobava pel centre de la ciutat vigilant el compliment del toc de queda, va detectar que  circulava a gran velocitat un turisme de color negre. Van observar que aquest vehicle depassava dos semàfors en roig i van procedir al seu seguiment amb les llums prioritàries i senyals acústics amb la finalitat d'ordenar al seu conductor que parara el turisme i poder formular les corresponents denúncies per aquestes infraccions.

No obstant, el conductor d'aquest turisme, en detectar la presència policial, va continuar amb la seua conducció temerària. Finalment, en arribar a l'encreuament del carrer Sant Cruz de Tejeiro amb el carrer Benárabe el turisme es va eixir de la via i va col·lidir violentament contra un arbre ornamental i unes instal·lacions de préstec de bicicletes Bicicas, les quals van quedar molt deteriorades a causa del fort impacte.

La patrulla de la Policia Local, que circulaven a molt curta distància i a causa de la rapidesa dels fets va colpejar al turisme sinistrat en la seua part posterior. Els agents, després del colp, van eixir immediatament del vehicle policial i van confirmar que el conductor del turisme accidentat, una dona de 26 anys, es trobava bé encara que indicava que li dolia l'esquena i les dues cames.

Els policies van sol·licitar  al CIMSE un servei d'emergències sanitàries al lloc del sinistre, mentre la policia li va fer la prova de drogues, a la que la jove va donar positiu en cocaïna, per la qual cosa els agents van procedir a denunciar-la administrativament.

D'altra banda, en comprovar la documentació de la conductora, els agents van esbrinar que A.N.R no havia obtingut mai el permís de conduir, per la qual cosa a la vista de tots els fets observats, els agents investiguen a aquesta conductora per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per mancar de permís de conduir.

Els danys personals registrats a causa de l'accident, tant la conductora com els dos agents de la Policia Local van resultar ferits lleus. Els danys materials van ser més quantiosos ja que a més del vehicle sinistrat que va registrar importants danys en la seua part frontal, es van veure afectats el vehicle patrulla, un arbre, que va quedar arrancat d'arrel i una base de préstec de bicicletes de Bicicas, la qual va patir múltiples desperfectes a causa de la violència de la col·lisió.

Te puede interesar
Lo más visto