Vicent (Cs) reivindica la falta d'infraestructures per a Vila-real per part del Govern Central

El portaveu ha lamentat "els castells en l'aire de Benlloch sobre la comissaria, perquè com sempre va vendre la pell de l'ós abans de caçar-lo i ni tan sols en els comptes es contempla una partida encara que siga sense consignació".

Política 30 de octubre de 2020 Redacció
IMG_5804

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha criticat, després de conéixer el contingut dels Pressupostos Generals de l'Estat per a 2021, "l'amnèsia continuada del Govern central envers les principals reivindicacions de la localitat". "Cada any, governe qui governe, PP o PSOE és la mateixa història, Vila-real es queda fora i amb això, prioritats com el pas a nivell de l'estació o la comissaria", ha subratllat el regidor.

Així, el portaveu ha lamentat "els castells en l'aire de Benlloch sobre la comissaria, perquè com sempre va vendre la pell de l'ós abans de caçar-lo i ni tan sols en els comptes es contempla una partida encara que siga sense consignació". "En el ple de setembre a una pregunta de Cs, el primer edil va assegurar que el Govern podia incorporar-la ja en aquests comptes, ja que el projecte estava molt avançat i comptava amb tots els informes favorables", ha apuntat el regidor, i per això, en aquest sentit, ha remarcat que "ens agradaria saber què ha pogut passar perquè no siga així, doncs s'han anteposat altres projectes quan les condicions de la comissaria no són les adequades ni per a treballar ni per a atendre els veïns". Ha faltat voluntat política?, s'ha preguntat Vicent.

Així mateix, l'edil ha assenyalat que "un altre any els veïns es veuran obligats a creuar aqueixa passarel·la inútil quan vulguen viatjar a Castelló o tornen de València". "Si volem ser una ciutat de primera, no podem comptar amb infraestructures de regional", ha postil·lat el regidor, qui ha avançat que "des de Cs presentarem una moció perquè l'Executiu rectifique i aquestes i altres s'incloguen en els comptes". 

Finalment, el portaveu ha recordat "altres comptes pendents com el desdoblament de la N-340, l'accés a l'AP-7, l'adequació del Pont del Millars i inversió per al polígon de la carretera d'Onda".

Te puede interesar
Lo más visto