Vinaròs ofereix a Amazon instal·lar-se als terrenys de Soterranyes

És el segon oferiment al gegant del comerç electrònic després del d'Almenara

Política 03 de noviembre de 2020 Redacció
f871019

L'Ajuntament de Vinaròs ha oferit a la empresa de comerç electrònic, Amazon, instal·larse a la localitat, concretament als terrenys de Soterranyes.

Aquest es el segon oferiment que fan a l'empresa de Jeff Bezos, després del d'Almenara i es deu a les últimes noticies que han sortit i que fan indicar que Amazon estaria buscant terrenys en la Comunitat Valenciana per a posar una de les seues seus .  

Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, ha destacat que la parcel·la està situada en un lloc de fàcil accés el que facilitaria l'arribada de mercaderies, a més d'estar situada en ple Corredor del Mediterrani. Alsina també ha remarcat "l'important benefici" que suposaria per a tota la comarca, davant la possibilitat de la generació de llocs de treball i que per aquest motiu han oferit a Amazon una reunió telemàtica per a explicar tots els avantatges del projecte.

Cal ressaltar que els terrenys de Soterranyes no estan urbanitzats, ja que es troben a l'espera de tornar a tramitar-se la gestió d'aquest solar.

Te puede interesar
Lo más visto