Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Giuliani’s posa en marxa el seu servei de menjar a domicili a causa de les restriccions que està patint l'hostaleria

El servei take away estarà disponible en dues setmanes a Castelló i el Grau

General 03 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
1215845_1

Giuliani's Grup Gastronòmic activarà en les pròximes setmanes el seu nou servei de menjar a domicili. En vistes d'un possible nou confinament i com alternativa davant les restriccions que el Ministeri de Sanitat ha establit sobre l'hostaleria, l'empresa ha decidit reinventar-se i llançar aquest nou servei que ofereix la possibilitat de gaudir a casa d'un menú complet per 12,90 euros.

El grup castellonenc se suma al take away aprofitant que la situació actual ha posat en auge el menjar a domicili i, tal com apunta el seu gerent Álvaro Amores, el servei estarà operatiu a Castelló i el Grau dins de, aproximadament, dues setmanes. Aquesta última aposta del grup permetrà als castellonencs triar un menú complet amb beguda, primer entrant, primer plat i postres entre tota la varietat de plats que ofereix Giuliani's en els seus establiments. A més, el servei estarà disponible en horari de 13.00 a 16.00 hores i de 20.00 a 23.00 hores (de dijous a diumenge fins a les 23.30 hores). «Amb aquest servei portarem tot el menú de Giuliani's a casa per un mòdic preu i els comensals podran triar entre la gran varietat de més de 20 entrants, més de 20 plats principals i una desena de postres», detalla el gerent.

Actualment, l'empresa està ultimant tots els detalls per a posar en marxa aquesta nova opció, en la qual a més vol apostar per un menor ús del plàstic en els seus envasos. Així mateix, l'entitat està estudiant la possibilitat d'ampliar la plantilla per a donar una major cobertura al servei, encara que el seu director assegura que aquestes noves labors estaran cobertes principalment pels treballadors i treballadores amb les quals ja compta l'entitat. La prioritat per al grup castellonenc és compensar als empleats que, per la situació derivada de la pandèmia, s'han vist «principalment afectats» per la situació que travessa l'hostaleria «i que han vist reduïdes les seues jornades», ha explicat el director del grup.

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter