Orpesa i Torreblanca ofereixen els seus terrenys a Amazon

Ambdues localitats posen en valor la seua ubicació i la bona comunicació amb carreteres i amb l'aeroport

General 04 de noviembre de 2020 redacció
maxresdefault
Polígon industrial Catalaneta. Ajuntament d'Orpesa

Les localitats de Torreblanca i Orpesa s'uneixen a la proposta de Vinaròs de vendre els polígons i terrenys de la seua ubicació a Amazon. Aquesta decisió ve donada després que transcendira que el gegant del comerç electrònic contemple instal·lar la seua nova megasede de distribució en la Comunitat, que tindrà entre 60.000 i 80.000 m², entre Sagunt i Castelló.

Ahir Torreblanca va fer públic el seu interès a acollir el magatzem de la multinacional. D'aquesta manera, Josefa Tena, l'alcaldessa de la localitat destaque que en el moment que van conéixer la intenció de l'empresa d'anar-se al territori valencià, es «van posar de seguida en contacte» amb ells per a presentar la seua candidatura. Així mateix, l'alcaldessa declara: «Ens trobem en un punt estratègic amb fàcil comunicació amb la N-340, la CV-10, la CV-13, l'AP-7, l'estació de ferrocarril i a només 12 quilòmetres de l'aeroport de Castelló, fet que facilitaria el transport de mercaderies entre València, Barcelona i Saragossa, a més de la proximitat amb el corredor mediterrani», va explicar la primera edila.

A més, insisteix que els terrenys que ofereix la localitat de Torreblanca compten amb molts avantatges que la converteixen en un «espai idoni» per a situar una seu, a més del «important benefici» que suposaria per a tot el municipi i la comarca en el seu conjunt «davant la possibilitat de generar llocs de treball».

Tenint en compte aquests aspectes, l'alcaldessa ofereix realitzar una reunió telemàtica amb els responsables de Amazon Espanya per a poder explicar de manera detallada totes les oportunitats que pot oferir instal·lar-se en la localitat.

Un impuls per a l'àrea logística

De la mateixa forma, l'alcaldessa d'Orpesa, María Jiménez, va anunciar que l'Ajuntament ha realitzat de manera oficial el seu oferiment a Amazon, al qual li brinden l'oportunitat de tindre la seua macroalmacén en el polígon industrial de la Catalaneta, que compta amb més de 162.000 m² edificables. «Suposaria un gran estímul per a la nostra economia local i també per a la provincial», reconeix Jiménez.

També creu que aquest projecte permetria «donar-li un impuls» a aquest àrea logística, ja que es troba actualment sense urbanitzar encara que el consistori va iniciar al setembre els tràmits per a avançar en la licitació de les obres.

La munícipe va ressaltar que la parcel·la que li han proposat a Amazon se situa en un «punt estratègic amb fàcil comunicació» amb l'AP-7. Així mateix, recorda que Orpesa té estació de tren i que l'aeroport està a tan sols 30 quilòmetres del municipi.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto