Onda represa la campanya per promocionar l'ús del valencià en el Mercat Municipal

Es vol fomentar el valencià escrit

General 04 de noviembre de 2020 redacció
IMG_46751-710x474
Mercat municipal d'Onda amb cartells de la campanya. Castelloninformación

L’Ajuntament d’Onda ha représ una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal que va quedar paralitzada el mes de març a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia del COVID 19. Així, s’han repartit etiquetes per a posar els preus i cartells amb el nom dels productes en la llengua valenciana per a promoure el seu ús entre venedors i clients.

La campanya està impulsada per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Així, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha conversat amb alguns venedors sobre l’ús del valencià en la seua activitat diària i ha afirmat: «volem apostar per l’ús del valencià escrit entre tots els veïns que s’apropen a fer les seues compres».

Entre el material que s’ha repartit a cada comerç destaca una fitxa amb noms específics de la que poden fer ús els comerciants per a afermar el seu vincle amb els usuaris i millorar el servei al públic.

El Valencià és la llengua que es parla habitualment en el Mercat i amb esta campanya es vol fomentar, a més, el seu ús escrit

Te puede interesar
Lo más visto