Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Chica Karamelo animarà les vesprades dels divendres al Jardín Alaska de Vila-Real

El programa arranca aquest mateix divendres, 6 de novembre, amb la presentació d'Alfredo Rey i Antonio Romero.

Música 04 de noviembre de 2020 Redacció
descarga

L'Ajuntament de Vila-real ha arribat a un acord amb la Chica Karamelo i el restaurant Jardí Alaska per a llançar un programa pilot d'animació, amb varietés i espectacle, dirigit a un públic adult que, amb motiu de la covid-19 i el tancament de centres socials i sales de ball, ha vist reduïdes les seues possibilitats d'oci. Al mateix temps, el programa, amb el títol “Records de la vila amb la Chica Karamelo”, persegueix dinamitzar el sector i facilitar l'organització d'activitats culturals, fent costat a l'empresa local i amb totes les mesures de seguretat.

El programa arranca aquest mateix divendres, 6 de novembre, amb la presentació d'Alfredo Rey i Antonio Romero, que s'uniran a la Chica Karamelo en la primera sessió de “Records de la vila”. L'espectacle està previst que s’inicie a les 19.00 hores -obertura de portes a les 18.15 hores- amb aforament limitat a 130 persones. Els interessats poden recollir les entrades a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, fins al mateix divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Tete de Linares, Manu Navarro i Juanra Castillo se sumaran a l'elenc d'actuacions de la Chica Karamelo en les sessions successives, durant tots els divendres del mes de novembre. 

“El món de l'espectacle, les sales de ball, la restauració… tots aquests sectors s'han vist greument perjudicats per les conseqüències de la covid-19. Des de l'Ajuntament de Vila-real, la casa de tots, estem intentant ajudar als nostres sectors econòmics i culturals, promovent iniciatives que permeten a les nostres empreses mantindre l'activitat amb totes les garanties de seguretat”, assenyala el regidor responsable de la marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments. La iniciativa se suma, d'aquesta manera, a altres llançades en els últims mesos com el festival Vila-real Renaix o la plaça de bous portàtil.

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Newsletter