Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’Ajuntament de Castelló mantindrà els actes ja programats i limitarà els nous per a reduir el risc de contagi

La alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, insisteix en la necessitat d'un nou «esforç col·lectiu i individual» de la ciutadania per a fer front a la segona ona

Coronavirus 04 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
04-11-20 Amparo Marco RP sobre Cecopal (1)

L'Ajuntament de Castelló mantindrà la celebració dels actes municipals ja programats i amb totes les mesures de seguretat preceptives i limitarà l'organització de nous actes no previstos o programats amb l'objectiu de reduir el risc de contagi i contindre la propagació de la covid-19. Aquesta mesura ha sigut presa en l'última reunió del Centre de Coordinació Operatiu Local (CECOPAL) mantinguda aquest dimarts.

L'alcaldessa de Castelló i directora del CECOPAL, Amparo Marco, ha anunciat aquesta mesura acordada amb l'objectiu d'iniciar una desacceleració de les activitats i esdeveniments municipals que puguen implicar aglomeració de persones. «Hem decidit mantindre els actes programats, extremant totes les mesures de seguretat i que no es treballe en la preparació d'actes que puguen suposar aglomeració de persones i que encara no hagen sigut previstos o programats, tot això sense perjudici que es puguen prendre altres mesures en funció de l'evolució de la pandèmia», ha destacat.

Des del CECOPAL, s'ha pres aquesta decisió per responsabilitat i coherència amb el que les autoritats sanitàries estan demanant a la ciutadania per a limitar les seues activitats socials i restringir les interaccions a grups reduïts en els seus entorns familiars i socials. «Això sí, aquelles activitats que ja hagen sigut programades o previstes es mantindran amb totes les mesures de seguretat necessàries i sempre que la situació sanitària i la normativa ho permeten», ha puntualitzat. Tal com ha reiterat, l'objectiu final és «contindre la propagació del virus».

Així mateix, ha insistit en la necessitat d'un nou «esforç col·lectiu i individual» de la ciutadania. «Som conscients que aquesta segona ona i les restriccions que comporta produeixen cansament en la ciutadania, però vull recordar que només amb esforç col·lectiu i cura mútua podrem fer front a aquest desafiament», ha dit.

Te puede interesar

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Newsletter