Un grup de presos de la presó d'Albocàsser estan confinats després d'una festa de comiat

43 presos i professionals van assistir a la festa amb l'autorització de la direcció del centre.

Sanitat 07 de noviembre de 2020 Redacció
carcel-kZLI-U80713217301B2C-624x385LasProvincias_NoticiaAmpliada
Presó d'Albocàsser

L'Agrupació dels Cossos de l'Administració d'Institucions Penitenciàries, ACAIP, denúncia que diversos presos de la presó d'Albocàsser estan confinats, després de celebrar una festa de comiat d'un curs. 43 presos i professionals van assistir a la festa amb l'autorització de la direcció del centre penitenciari.

El sindicat de presons ACAIP de la província de Castelló, assegura que han confinat a dos mòduls de la presó de Albocasser de manera preventiva, després que una monitora que impartia un curs als interns hagi donat positiu per coronavirus.

A més, afirma que el greu de la situació és que el contacte amb la monitora va ser en un menjar de celebració de comiat del curs, on van realitzar una paella autoritzats per la direcció del centre. Segons el sindicat tot això es va dur a terme sense prendre les restriccions que regeixen en la comunitat autònoma, les quals no permeten reunir-se més de 6 persones.

Tot això va donar a conèixer-se la setmana passada el primer positiu d'un intern en el centre, i quan hi ha almenys 6 funcionaris positius i 35 aïllats. Des de ACAIP Albocasser sol·liciten el cessament de la direcció del centre i que s'investigui el succeït, per a intentar aclarir si s'han produït irregularitats.

Te puede interesar
Lo más visto