Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les restriccions imposades en Morella, Nules, Vinaròs i Onda no frenen la covid

Morella és l'únic municipi que redueix els positius en l'última setmana

Coronavirus 09 de noviembre de 2020 Redacció
1288294_2
Plaça buida en Nules

Les restriccions imposades en els cuatros municipis més controlats de la província de Castelló (Morella, Nules, Vinaròs i Onda) no frenen la covid. Aquests s'inclouen en el llistat de 31 que va fer pública la Generalitat el 29 d'octubre per a aplicar mesures restrictives addicionals a les ja existents en la resta del territori. Unes limitacions que estan tenint un efecte dispar a Onda, Morella, Vinaròs i Nules, perquè en tres dels quatre, després d'una setmana de limitacions especials, no s'han aconseguit els efectes esperats.

Els ciutadans han vist a Morella com els casos han anat en descens, mentre en les altres tres localitats la situació no canvia a millor. Els contagis no han parat d'augmentar, en una escalada que genera angoixa social i econòmica. Actualment, els efectes es veuen en carrers buits, comerços tancats i l'activitat, en general, parada.

Te puede interesar

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Newsletter