Borriana finalitza els treballs de renovació de les voreres del camí d’Onda

La regidoria de Serveis Públics pròximament posara en marxa obres de condicionament de les voreres en altres barris de la ciutat

General 09 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
obras-aceras-cam-dOnda-0
Obres en les voreres del camí d'Onda. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament de Borriana ha acabat els treballs de renovació de les voreres del camí d’Onda, concretament les del tram comprés entre el carrer dels Frares i la plaça 9 d’Octubre. Les obres de millora i reparació que s'han realitzat són d'al voltant de 100 metres, que ha comptat amb una inversió directa del consistori de 29.724 euros, i que es trobaven en molt mal estat, per la qual cosa molts usuaris havien sol·licitat la seua reparació.

Per a aquesta actuació municipal prèviament s'han eliminat les vorades, les rajoles i els escocells vells per a realitzar una reconstrucció completa amb rajola hidràulica negra. També s'ha aprofitat la intervenció per a renovar la canalització de l'enllumenat públic i reposar les tapes de les arquetes.

Vicent Aparisi, el regidor de Serveis Públics, va destacar que aquesta actuació «forma part del projecte municipal de remodelació, renovació i conservació de voreres amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels veïns». Així mateix, l'edil de l'àrea va explicar que per a desenvolupar aquest treball s'han contemplat les normes d'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, la regidoria de Serveis Públics iniciarà pròximament nous treballs de condicionament de voreres en altres barris del municipi amb la finalitat d'afavorir la mobilitat.
 

Te puede interesar
Lo más visto