Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules pretén que les seues platges oferisquen serveis tot l'any

La localitat vol que el supermercat que hi ha a la població marítima estiga obert més enllà de la temporada estival

Política 10 de noviembre de 2020 Redacció
IMG-20201106-WA0026

L’Ajuntament de Nules segueix treballant per a dotar de serveis a les seues platges al llarg de tot l’any. En aquest sentit, es vol que el supermercat que hi ha a la població marítima estiga obert més enllà de la temporada estival, per aquest motiu l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Platges, M. José Esteban, s’han reunit amb el president de la Cooperativa Agrícola Sant Josep, Ramón Arenós, i el director, Fernando Peris, com a responsables d’aquest establiment, per a allargar el període d’obertura d’aquest comerç.

Des del consistori s’assenyala que l’idea és que els diferents serveis que es presten a la zona marítima estiguen oberts tot l’any, “i poder així acabar amb l’estacionalitat ja que cada volta hi ha més gent que resideix tot l’any a les platges, a més hem detectat un increment de residents des de que va començar la pandèmia. Per altra banda, es vol també dotar a la població marítima de serveis al llarg de tot l’any en mires a aquelles persones que estiguen interessades en establir la seua residència en les nostres platges”, explica la regidora de Platges, M. José Esteban.

De manera que s’ha arribat a un acord amb la cooperativa agrícola local mitjançant el qual el supermercat de la platja estarà obert fins al pròxim 1 de desembre, quan estava previst tancar-lo el 15 de novembre, a més si la gent fa ús d’aquest establiment es prolongarà la seua obertura més temps, en vistes a allargar la prestació d’aquest servei, sempre que hi haja demanda, durant tot l’any.

A més, també s’ha incrementat el servei de transport urbà amb l’entrada en vigor de l’horari d’hivern, que com a novetat s’ha ampliat el servei a les vesprades amb dos nous horaris tant per al poble, les platges com per a Mascarell. L’horari d’hivern del bus urbà, platges i Mascarell amb aquests nous serveis va començar l’1 d’octubre i estarà en vigor fins al pròxim 31 de maig del 2021.

Cal recordar que aquest any l’Ajuntament de Nules ha ampliat la duració de diferents serveis i activitats com per exemple el servei de salvament i socorrisme de les platges, l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules o el mercat ambulant, entre altres.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter