L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre instal·la sis carpes als centres de salut de totes dues localitats

En aquestes instal·lacions esta previst que es practiquen probes PCR, de manera que s'evitarà la saturació de l'edifici principal

Sanitat 11 de noviembre de 2020 Redacció
1599827133137

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha instal·la sis carpes als centres de salut de totes dues localitats per tal de augmentar l'espai de les instal·lacions degut a l'increment de l'activitat marcat per la pandèmia de coronavirus.

En aquestes noves carpes esta previst que es porten a terme la realització de probes PCR, de manera que s'evitarà la saturació de l'edifici principal i els pacients tindran una major seguretat de no contagiar-se. Sumat a això, aquelles persones que hagen de realitzar-se una PCR poden accedir directament en cotxe fins a la carpa.

L'alcalde d'Alcalà de Xivert-Alcossebre, Francisco Juan, ha valorat positivament aquesta mesura presa en consens amb els centres de salut: “Des de l'Ajuntament, ens vam posar en contacte amb les coordinadores dels centres de salut, per a oferir-los aquestes instal·lacions i contribuir a millorar les condicions tant de sanitaris com d'usuaris i pensem que és una  molt bona solució”.

Pel que fa al centre de salut d'Alcossebre, la carpa instal·lada compta amb una longitud de 60 metres quadrats dividits en dos espais. En aquesta carpa es duran a terme probes PCR, atenció de consultes pediàtriques i altres serveis sanitaris.

Per altra banda, al centre de salut d'Alcalà de Xivert, la carpa destinada a les probes PCR tindrà una dimensió de 20 metres quadrats i també s'habilitarà altra a la façana de la porta principal per tal que els pacients es resguarden mentre esperen el seu torn.

“El més important és garantir que es compleixen les mesures de seguretat, quant a les distàncies, i amb aquestes carpes aportem més espai i comoditat als centres de salut perquè, en aquests moments, han de comptar amb unes instal·lacions segures i preparades davant la pandèmia”, ha assegurat l'edil de les localitats.

Te puede interesar
Lo más visto