L'Ajuntament de Benicàssim licita les obres per a prolongar un tram en la CV-149

S'estima que els treballs finalitzen per a l'estiu

Successos 11 de noviembre de 2020 redacció
thumbnailsenv2
Rotonda en Benicàssim. Ajuntament de Benicàssim

L'Ajuntament de Benicàssim ha tret ja a licitació les obres per a executar una prolongació del tram de la carretera CV-149, que connecta amb la capital de la Plana, amb un pressupost base de 790.244,01 euros. Així, els treballs tenen un període d'execució de sis mesos, per la qual cosa, l'actuació estarà conclosa per al pròxim estiu. A més, hi ha que destacar que el termini de presentació d'ofertes per a les empreses interessades en el projecte acaba el 26 de novembre.

«És un dia important per a Benicàssim perquè hem pogut traure a licitació la prolongació de l'actual CV-149, que unirà la que coneixem com la rotonda de la paella amb la nova glorieta de l'avinguda Mohíno», segons va declarar el dilluns l'alcaldessa, Susana Marqués. L'extensió d'aquest vial «afavorirà la mobilitat per a Benicàssim, especialment per als residents de la zona sud i les urbanitzacions», va remarcar.

Un dels principals problemes que pateix el municipi en temporada alta són els embossos que solen crear-se al principi de la Gran Avinguda i de la N-340 a hores punta d'entrada i eixida dels treballs. Una situació que s'accentua durant la celebració de grans esdeveniments com els festivals de música FIB i Rototom.

«Cada vegada són més les persones que s'empadronen a la nostra ciutat i que treballen a Castelló o ciutats limítrofes i que gràcies a aquesta via de connexió podran arribar puntualment i de manera ràpida i segura als seus llocs de treball», va concloure la primera edila.

La prolongació de l'autovia CV-149 tindrà una extensió aproximada de mig quilòmetre i connectarà des de la rotonda de la paella amb l'avinguda Mohíno en el seu camí d'accés a les urbanitzacions de muntanya. A més, s'ha anat desenvolupant la via Ferrocarril, com a eix paral·lel a l'avinguda Jaume I i recentment es va construir una nova i ampli carrer que connecta Frares fins a Joanot Martorell, que enllaça amb Boniche i que, a través del pont de Farja, suposa un nou accés al nucli urbà.

Per aquest vial també s'ha creat un camí per als vianants, amb l'objectiu que acabe enllaçant amb el Voramar.

Te puede interesar
Lo más visto