Es prolonga una setmana més el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana

Ximo Puig va confirmar ahir en la seua visita a Castelló que, pel moment, no es preveu interposar mesures més restrictives

Política 12 de noviembre de 2020 Redaccció
ximo-puig-2-728

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha confirmat per segona vegada que es prolonga una setmana més el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.

El confinament de la regió acabava demà divendres i Puig va confirmar ahir, en la seua visita a Castelló, que s'ampliarà aquesta mesura i que, pel moment, no es preveu interposar mesures més restrictives per a frenar l'avanç del coronavirus en la regió.

El tancament de la Comunitat es va decretar el passat divendres 30 d'octubre i amb esta son ja dos les pròrrogues de aquesta mesura. Puig ha assegurat que encara es prompte per a determinar la eficàcia de les restriccions imposades.

"Els tècnics monitoritzaran la evolució dels contagis que es troben en augment, encara que s'ha estabilitzat el nom de ingressos hospitalaris", ha afirmat Puig. A més, el president ha destacat que, tot i que hi ha noticies esperançadores com la possible arribada de la vacuna, no s'ha de baixar la guàrdia.

Respecte al conflicte amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, per les mesures preses, Puig ha remarcat el seu compromís per frenar l'expansió de la COVID-19: "Jo estic preocupat per la pandèmia des de l'inici, i he pres sempre les decisions d'acord amb els experts i atenent a tota la realitat de tota la Comunitat Valenciana, que té aspectes epidemiològics i relacionats amb la vida de la ciutadania"

Te puede interesar
Lo más visto