Un pesquer de rescat ha trobat el cadàver d'un dels pilots desapareguts

El cos va aparèixer 20 milles de la costa de Borriana a les 7.00 hores

General 13 de noviembre de 2020 Redacció
rio-aguera-godman-520
Imatge d'un patruller de la Guàrdia Civil de rescat marítim

Un pesquer de rescat ha trobat el cadàver d'un dels pilots desapareguts durant el trajecte que feien d'Eivissa a Reus en un avió bimotor. El cos del president de JuntsxCat de Torredembarra i empresari tarragoní Marc Francesch, va aparèixer 20 milles de la costa de Borriana a les 7.00 hores

L'aeronau va ser trobada fa dies en el Delta de l'Ebre, on es troba submergida a uns 100 metres de profunditat. La seva ubicació impedeix les labors de rescat de l'altre cadàver. Aquest és un mosso d’esquadra de 35 anys i destinat a la comissaria de Cambrils, el cos de la qual roman atrapat. Els bussos de l'Armada estan encarregats de la recuperació de les restes. Això, unit a l'intens temporal marítim i de pluges registrat la setmana passada, ha arrossegat el cadàver del polític fins a la costa castellonenca, a més de 120 quilòmetres.

El cos sense vida de Marc Francesch, vicepresident de l'Associació de Càmpings de Tarragona, gerent d'un càmping en Tamarit; es trobava en avançat estat de descomposició i presentava fractures de crani i mandíbula. Els pescadors que ho van trobar van donar avís immediat a la Guàrdia Civil, on es va traslladar el Servei Marítim de la Benemèrita, que es va encarregar de treure'l de la mar.

Cal recordar que l'avioneta, un bimotor Piper PA-34-200 Seneca, amb matrícula EC-*HCA, va caure a la mar la tarda del dimarts 3 de novembre, quan feia el viatge de tornada des d'Eivissa. L'avió bimotor, pilotat pels dos morts i socis de l'aeroclub de Reus, va desaparèixer sobre les 19.00 hores i, per motius que encara es desconeixen, va caure a la mar quan es trobava a 75 quilòmetres del seu destí, Reus.

Te puede interesar
Lo más visto