Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Un pesquer de rescat ha trobat el cadàver d'un dels pilots desapareguts

El cos va aparèixer 20 milles de la costa de Borriana a les 7.00 hores

General 13 de noviembre de 2020 Redacció
rio-aguera-godman-520
Imatge d'un patruller de la Guàrdia Civil de rescat marítim

Un pesquer de rescat ha trobat el cadàver d'un dels pilots desapareguts durant el trajecte que feien d'Eivissa a Reus en un avió bimotor. El cos del president de JuntsxCat de Torredembarra i empresari tarragoní Marc Francesch, va aparèixer 20 milles de la costa de Borriana a les 7.00 hores

L'aeronau va ser trobada fa dies en el Delta de l'Ebre, on es troba submergida a uns 100 metres de profunditat. La seva ubicació impedeix les labors de rescat de l'altre cadàver. Aquest és un mosso d’esquadra de 35 anys i destinat a la comissaria de Cambrils, el cos de la qual roman atrapat. Els bussos de l'Armada estan encarregats de la recuperació de les restes. Això, unit a l'intens temporal marítim i de pluges registrat la setmana passada, ha arrossegat el cadàver del polític fins a la costa castellonenca, a més de 120 quilòmetres.

El cos sense vida de Marc Francesch, vicepresident de l'Associació de Càmpings de Tarragona, gerent d'un càmping en Tamarit; es trobava en avançat estat de descomposició i presentava fractures de crani i mandíbula. Els pescadors que ho van trobar van donar avís immediat a la Guàrdia Civil, on es va traslladar el Servei Marítim de la Benemèrita, que es va encarregar de treure'l de la mar.

Cal recordar que l'avioneta, un bimotor Piper PA-34-200 Seneca, amb matrícula EC-*HCA, va caure a la mar la tarda del dimarts 3 de novembre, quan feia el viatge de tornada des d'Eivissa. L'avió bimotor, pilotat pels dos morts i socis de l'aeroclub de Reus, va desaparèixer sobre les 19.00 hores i, per motius que encara es desconeixen, va caure a la mar quan es trobava a 75 quilòmetres del seu destí, Reus.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter