La Guàrdia Civil i la Policia Local d'Onda detenen a un home per presumpta violència de gènere a Onda

El detingut va amenaçar de mort als agents durant el violent altercat en un domicili del carrer Carta Pobla

General 13 de noviembre de 2020 Redacció
883044_1
Caserna de la Guàrdia Civil d'Onda

La Guàrdia Civil i la Policia Local d'Onda detenen a un home per presumpta violència de gènere. El detingut va acabar a cops amb les autoritats, amenaçant de mort als agents durant el violent altercat en un domicili del carrer Carta Pobla. L'exparella va denunciar al presumpte agressor per suposats maltractaments i els efectius policials es van presentar en el seu domicili per a procedir a la detenció. Els agents van esperar una hora a la porta, malgrat estar el detingut en el domicili amb la seva filla menor.

Una vegada l'home va obrir l'immoble i els guàrdies civils van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de violència de gènere, van començar els altercats. Els agents van retirar a la menor de l'escena i la van portar a una altra habitació perquè no presenciés l'escena. En aquest precís moment, l'home es va dirigir ràpidament als calaixos de la cuina, moment en el qual un dels agents ho intercepta davant el risc que agafés qualsevol ganivet o una altra arma. Llavors, el detingut es va encarar amb un dels policies locals, el va empènyer i va començar a insultar-lo, segons fonts coneixedores del fet.

Els agents presents van reduir a l'agressor, que es trobava fora de si i llançava cops de puny i puntades als efectius. L'home va afirmar amenaces com «us mataré, fills de puta» i «no sabeu el que heu fet». Dos dels agents municipals van resultar ferits i van haver de ser atesos en el centre de salut per les fortes puntades rebudes per part de l'arrestat. Un d'ells és atès per una ferida sagnant al cap. L'agressor, de 41 anys i nacionalitat espanyola, va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil, a l'espera de passar a disposició judicial en els jutjats de Nules.

Te puede interesar
Lo más visto