Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Museu dels Ciències estrena la instal·lació musical «Emospheras» en l'exposició «Play. Ciència i música»

Cinc esferes suspeses canvien de color en sintonia amb la música de Beethoven

Cultura 14 de noviembre de 2020 Redacció
descarga

El Museu dels Ciències ha estrenat aquesta setmana la instal·lació musical «Emospheras» en l'exposició «Play. Ciència i música». És un espai on es genera una experiència sensorial immersiva gràcies a cinc esferes retroiluminadas suspeses del sostre que vibren i canvien de color en sintonia amb música de Beethoven.

Llum, so i vibració interactuen de manera conjunta i sincronitzada en les «Emospheras». Es tracta d'un instal·lació dissenyada pel Museu interactiu de la música de Màlaga (MIMMA) que amplifica la recepció de la música en el 250 aniversari de Ludwig Van Beethoven nascut el 16 de desembre de 1770.

En les «Emospheras», el públic visitant sent, sent i veu l'obra de Beethoven, gràcies a la combinació de so, vibracions i llums de múltiples colors.

El Museu estrena aquesta nova instal·lació en la seva 20 aniversari. Inaugurat el 13 de novembre de 2000, en aquestes dues dècades ha superat els 12 milions de visitants, s'han posat en marxa més de 300 exposicions i 1.700 activitats de divulgació amb l'objectiu d'acostar la ciència a la societat.

Aquest mes hi ha una programació especial amb un descompte del 20 per cent en les entrades al Museu, l'encesa verda de l'edifici a partir de les 20 hores i s'han organitzat visites guiades especials.

A més de la nova exposició «Play. Ciència i música», entre les novetats destaca l'espectacle científic 'Alt Voltatge' en el Teatre de la Ciència.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Newsletter