El CD Castelló agafa oxígen derrotant al Cartagena per 2-1

Els albinegres, amb aquesta victòria en Castalia, trenquen una ratxa de sis partits consecutius perduts

Esports 16 de noviembre de 2020 Redacció
1605469160_896574_1605469351_noticia_normal_recorte1

El CD Castelló va trencar amb la seua mala dinàmica de resultats i va vèncer 2-1 al Cartagena en el partit de la jornada 12 de la Lliga SmartBank. Dos gols de Rubén Díez posaven el marcador molt favorable contra un Cartagena que soles va presentar perill a les botes de Rubén Castro. Amb la victòria els de Óscar Cano agafen oxigen i pugen al 18 puesto en la taula classificadora.

Primera part

Innovava Óscar Cano en el onze amb una formació encara inèdita en lo que portem de campionat, el entrenador va treure cinc defenses. Lapeña, Gálvez i Satristegui actuaven de centrals i Muguruza per la esquerra i Marc Mateu, que tornava després de sanció, a la dreta ocupaven els carrils fent labors tant defensives com ofensives.

Arrancava el partit amb un clar domini del Cartagena que ja en el minut 6 va avisar del seu perill ofensiu. Un centre lateral de David Simón arribava a Rubén Castro, que lliure de marca sacava un remat ajustat que Álvaro Campos, amb una acció magnifica, va evitar que es colara a la seu porteria. Espectacular parada del porter valencià.

No obstant, a meitat de la primera part els albinegres van millorar i van començar a guanyar terreny al conjunt visitant. Ambdós equips es notaven nerviosos i no creaven ocasions clares de gols per lo que el partit va ser una disputa de migcampistes molt igualada.

Sense ocasions clares i amb un partit que pareixia que els dos no volien perdre més que guanyar, es va arribar al final de la primera part amb un empat a res en el Estadi de Castalia.

Segona part

Va arrancar el segon temps amb una dinàmica similar, una batalla igualada que per moments pareixia que el Castelló podia guanyar, però faltava creativitat per a generar ocasions clares.

Volia més força al mig del camp i generar espais Cano i va sacar del partit a Zlatanovic donant entrada a Juanto en el minut 60, i al 64 va arribar el gol dels locals. Marc Mateu troba en la frontal de l'àrea a Rubén Díez que retalla en direcció al centre de la porteria i amb la puntera aconseguia batre a Marc Martínez. Al pal i gol 1-0 en el marcador.

El gol va donar confiança als albinegres que pisaven l'àrea del Cartagena amb més freqüencia. I deu minuts després del primer, en el 76 César Díaz va cedir una pilota en la frontal de l'àrea i altra volta Rubén Díez amb un llançament creuat anotava i posava el 2-0 en el marcador.

Pareixia que la victòria estava assegurada però, el Cartagena encara volia dir coses. En el minut 79 el seu home més perillós Rubén Castro va possar el 2-1 amb un fort llançament al que Álvaro Campos no va poder arribar.

Els últims minuts van ser agònics, amb un CD Castelló tancat al seu camp i un Cartagena que volia posar les taules al marcador. No ho va aconseguir i després de sis jornades els albinegres aconseguien puntuar amb tres punts importantísims front a un rival que serà directe per la permanència.

Próxim partit

El pròxim partit del CD Castelló serà al Estadi del Vallecas el diumenge contra el Rayo Vallecano. El partit començarà a les 18.30 hores.