La Federació Espanyola de Bancs d'Aliments al costat del Banc d'Aliments de Castelló organitza la Gran Recollida d'Aliments anual

Aquesta serà del 16 al 22 de novembre, però amb algunes modificacions per la Covid-19

General 16 de noviembre de 2020 Redacció
402432a4-0d67-4f90-b0e6-7e0768333e81
Banc d'Aliments de Castelló

La Federació Espanyola de Bancs d'Aliments al costat del Banc d'Aliments de Castelló organitza la Gran Recollida d'Aliments anual. Aquesta serà del 16 al 22 de novembre, però amb algunes modificacions per la Covid-19.

Aquesta iniciativa solidària és més necessària que mai enguany. A causa de la crisi generada per la pandèmia del covid-19, el Banc d'Aliments de Castelló ha passat d'atendre 11.000 persones, a aconseguir les 17.000, segons informen des de l'entitat castellonenca.

Com totes les iniciatives, la recollida ha hagut d'adaptar-se al compliment dels protocols de seguretat i en aquesta campanya, nova i segura, no es recolliran aliments físicament a les botigues. Enguany hauran dues maneres de donar: les persones podran donar econòmicament des de 1€ fins a la quantitat que es desitgi en passar per la caixa de la seva botiga afegint-ho al tiquet de compra o es podran donar en la web www.granrecogidadealimentos.org fins a la data de tancament de la campanya.

Els fons de tota la recaptació de la campanya aniran íntegrament destinats a la compra per part de cada Banc d'Aliments dels aliments més necessaris.

Te puede interesar
Lo más visto