Es talla el trànsit de la N-232 a Morella des de hui fins al 3 de desembre per obres

General 16 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
DSC_1715cop
Operaris de les obres de la carretera N-232. Ajuntament de Morella

El trànsit de la carretera nacional N-232 s'ha tallat a partir d'avui degut a les actuacions en diferents punts del projecte. Així mateix, aquest tall s'allargarà durant aproximadament tres setmanes fins al 3 de desembre i afectarà a tot el recorregut, des de la Torreta fins al Pont de la Bota.

Aquest tall de la circulació és necessari a causa de les voladures pròximes a la carretera i els moviments de terra en la zona del Pont de la Bota per a iniciar l'actuació de construcció del fals túnel i del viaducte. Així, també s'escometrà la construcció de diferents desviaments en les corbes del Port de Querol i en La Torreta. D'aquesta manera, s'evitaran més talls del trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat «amb aquest tall s'aprofita per a dur a terme les actuacions en diferents zones de l'obra com els desviaments en les corbes del port i en la zona de la Torreta, així no seran necessaris nous talls fins al final de les obres». Finalment, Ripollés ha volgut «agrair a l'empresa constructora i al Ministeri la coordinació i col·laboració en aquestes obres, on les afeccions al trànsit han sigut mínimes fins ara».

Cal recordar que durant la parada de la circulació per aquesta carretera, es recomana utilitzar la CV-12. Hi haurà una senyalització especial en l'enllaç de la N-232 amb la CV-12 a Morella, així com en l'encreuament de la nacional i l'entrada a Catí.

6519
Rutes alternatives. Ajuntament de Morella

A més, la línia d'autobús que comunica Morella amb Castelló canvia el seu horari. Així, l'eixida de Castelló serà les 09.20 hores al matí i les 14.45 hores a la vesprada, mentre que l'eixida des de Morella serà a les 07.45 hores al matí i a les 13.15 hores a la vesprada. Aquests horaris són de dilluns a divendres.

Te puede interesar
Lo más visto