Sefa Tena convoca una reunió amb la Guàrdia Civil i la Policia Local per a pal·liar els efectes de la pandèmia

Torreblanca acumula 40 infectats i una mort més per Covid-19

Sanitat 16 de noviembre de 2020 Redacció
1295724_1
Sefa Tena, alcaldessa de Torreblanca

Sefa Tena, alcaldessa de Torreblanca, ha tingut una reunió aquest dissabte amb el Tinent Coronel, el Cap de la Guàrdia Civil de la localitat i el Cap de la Policia Local del municipi. L'objectiu, coordinar les mesures de prevenció i control de la pandèmia a Torreblanca.

El municipi va obtenir ahir un fort increment de casos de covid-19. En total, han passat de 16 casos a més de 40, incloent un mort. El consistori municipal ha pres mesures per a evitar la proliferació de més casos de transmissió local tancant els espais on es concentra la gent com les fonts públiques, els parcs de la localitat o les pistes esportives.

L'Ajuntament també ha pres altres mesures com l'augment de les desinfeccions setmanals que es realitzaran tots els dilluns i dijous, desinfeccions a les escoles públiques o sol·licitar l'actuació dels bombers de la Diputació de Castelló per a fer desinfeccions especifiques en les zones del municipi més concorregudes. També ha comunicat que instal·larà una carpa en el carreró Hort, la porta posterior del centre de salut de Torreblanca, porta per la qual s'està donant servei per a descongestionar l'entrada principal.

Te puede interesar
Lo más visto