El pilot de Borriana, Sergio García, aconsegueix el seu tercer podi consecutiu a Cheste

El castellonenc acaba segon després de Arbolino, que es jugarà el títol en Portimao amb Arenas i Ogura

Esports 16 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Sergio-García-Dols
Sergio García Dols. Circuit Ricardo Tormo

El Mundial de Moto3 es decidirà en Portimao (Portugal) la setmana vinent després de la batalla que es va viure al Circuit Ricardo Tormo pel títol.  El burrianense Sergio García Dols va guanyar un nou podi, el tercer consecutiu a Cheste després de guanyar en 2019, i ser segon fa set dies.

El castellonenc de l'Estrella Galícia 0,0, que l'any vinent correrà en el Aspar Team al costat d'Izan Guevara, va remuntar des de la 17a posició en graella fins a caçar a Raúl Fernández i escapar-se al costat de Tony Arbolino en les cinc últimes voltes per a barallar pel podi i finalitzar segon. Arbolino es va emportar la victòria per davant del castellonenc i de Raúl Fernández.

Sergio García estava «satisfet», perquè va ser una «carrera amb un ritme molt, molt fort, i anava una mica just», segons va fer públic per les seues xarxes socials. «No tenia les millors sensacions però vaig tirar amb Tony Arbolino per a agafar a Raúl Fernández, amb el qual vaig tindre una baralla bonica en l'última volta», va assenyalar García.

Te puede interesar
Lo más visto