Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló promou la campanya 'Tasta Castelló' de suport al producte de proximitat i agroecològic

L'iniciativa, impulsada a les Jornades Alternatives, consistirà en el repartiment de cistelles a domicili amb productes de la zona

Cultura 17 de noviembre de 2020 Redacció
16-11-2020 cesta Tasta Castelló

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l'Ajuntament de Castelló han impulsat dins de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives la campanya 'Tasta Castelló', destinada a la promoció del producte local, ecològic i de proximitat. Han repartit a domicili entre participants a les jornades una cistella amb verdura de la Marjaleria, vedella del Prat de Cabanes i cervessa de Castelló.

“Tenim l'objectiu en aquesta legislatura d'impulsar el Pla de Reactivació Agrària i recuperar hortes abandonades del cinturó periurbà a través de la figura del Parc Agrari; amb mesures que incentiven la producció agroecològica, la conservació del territori i canals curts de comercialització. En les Jornades Construint i Alimentant Alternatives hem comptat amb les experiències dels parcs agraris del Baix Llobregat i Fuenlabrada i hem entregat, a més, una cistella amb productes de la terra per a fer costat als nostres productors i al comerç de proximitat i agroecològic”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La campanya 'Tasta Castelló' està vinculada a la conferència de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives de producció i comercialització local en entorns periurbans celebrada la setmana passada, amb la finalitat “de donar a conéixer la figura del Parc Agrari i la importància de la sobirania alimentària i el seu impacte en l'economia local”. La cistella està formada per diferents ingredients de productes de la zona per a realitzar una recepta.

Construint i Alimentant Alternatives finalitza aquest dimarts amb una conferència sobre rehabilitació sostenible a càrrec de José Manuel López (Ecoperspectivas) i Eva Raga (Fent Estudi Coop.). El diumenge, el Teatre del Raval va acollir “Ingovernables”, un espectacle reivindicatiu de defensa de l'habitatge i el territori enfront de les pràctiques especulatives a càrrec de AtiroHecho.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter