Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Sant Jordi es compromet a derogar totes les taxes al 2021 si es manté la crisi pel coronavirus   

La localitat ja va aprovar al maig la campanya 'Reactivem Sant Jordi' per a pal·liar els efectes econòmics i socials provocats per la pandèmia

Política 18 de noviembre de 2020 Redacció
imagen_2020-11-18_120404

L'alcalde de Sant Jordi ha anunciat el seu compromís per a proposar al Ple municipal la derogació de totes les taxes municipals en 2021 si es manté la situació de crisi provocada pel coronavirus. De fet, Iván Sánchez ha anunciat que portarà la seua aprovació al primer Ple que se celebre l'any que ve.

Cal tindre en compte que ja es va aprovar al maig d'enguany una exempció de les taxes municipals per a 2020, dins d'un paquet de mesures promoguda per l'equip de Govern per a pal·liar els efectes econòmics i socials provocats per la pandèmia. Encara que, de moment, hi ha hagut que aprovar les noves taxes per a 2021 oficialment, la voluntat de l'alcalde és eximir d'aquesta obligació als veïns de persistir el problema l'any que ve.

Iván Sánchez ha assegurat que “la meua prioritat és ajudar al fet que els veïns, els emprenedors i les petites empreses de Sant Jordi puguen superar aquesta crisi, sense quedar-se ningú en el camí. Per això ja impulsem 'Reactivem Sant Jordi' al maig i continuarem impulsant iniciatives que ajuden a aconseguir-ho”.

De fet, la taxa sobre el clavegueram ja ha sigut eliminada definitivament per a 2021, a més d'aprovar-se en el Ple també la derogació definitiva de la taxa per expedició de documents administratius.

A més, també s'han aprovat ajudes per a combatre la despoblació, com són les subvencions perquè tots els alumnes i alumnes de Secundària obligatòria de Sant Jordi puguen disposar de llibres gratis.

En la mateixa línia ha anat l'aprovació de les bases per a la concessió d'ajudes econòmiques per naixement o adopció durant 2019 i 2020, que inclou una ajuda de 4.472,86€ atorgats per la Diputació per a les famílies de Sant Jordi.

Te puede interesar

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Newsletter