La tercera edició de SwimRun Costa Azahar es duu a terme en Orpesa del Mar de manera telemàtica

És la primera competició d'aquestes característiques que s'ha realitzat telemàticament

Esports 18 de noviembre de 2020 redacció
fgthj
Eixida de l'event en 2019. SwimRun Costa Azahar

La tercera edició de la Swimrun Costa de Azahar s'ha dut a terme en el municipi d'Orpesa, però ho ha fet d'una manera molt diferent a la del any anterior. I és que una trentena d'esportistes s'han unit al repte de manera virtual, en el qual han hagut de combinar el trail running i la natació en aigües obertes, recorrent les platges i pistes de nord a sud del terme municipal d'Orpesa, en el cas dels atletes locals, així com d'altres municipis.

Jordi Llopis, regidor encarregat de l'àrea, ha recalcat que «a causa de l'actual situació que vivim i a les restriccions de mobilitat decretades a causa de la pandèmia, enguany hem optat per celebrar aquesta competició, única en la Comunitat, de la manera més segura per a tots els esportistes». Aquesta és la primera competició d'aquestes característiques que s'ha realitzat telemàticament

Així mateix, el regidor asegura que «els participants de diferents llocs d'Espanya han pogut competir i gaudir dels seus entorns i disciplines esportives, igual que l'organització i esportistes locals que van eixir a competir en el recorregut oficial gaudint del meravellós clima que va acompanyar en tota la jornada».

D'aquesta manera, les millores marques d'aquesta edició van ser per a Victor Llorens, amb un temps total d'1.26:38,  que es va convertir en el més ràpid, seguit de Joseba Alonso Abad, que va parar el crono en 1.27:13, i Sergio Moreno, amb un temps d'1.29:32. En el cas de les dones, la primera a travessar la línia de meta va ser Eline Coppe, amb un temps d'1.41:26, seguida d'Ana Ribes Pallares amb una marca de 1.47:45 i Yolanda Bono que va finalitzar amb un temps de 2.08:23. 

Te puede interesar
Lo más visto