El sindicat de presons denuncia a la direcció del centre d'Albocàsser i demana el seu cessament

ACAIP manifesta que la direcció de la presó va autoritzar una festa de 40 persones a pesar de les restriccions per la Covid-19 que hi havia a la Comunitat

General 19 de noviembre de 2020 redacció
castellon_II_albocasser
Centre penitenciari d'Albocàsser. Prisiones.info

ACAIP, el sindicat de presons ha denunciat a la direcció de la presó d'Albocàsser davant la Generalitat per incomplir les restriccions del coronavirus, així, va denunciar que a l'octubre van permetre la celebració d'una festa amb més de 40 presos, que va acabar amb diverses persones confinades.

El sindicat va denunciar  que diversos presos van haver de romandre confinats, després de celebrar una festa de comiat d'un curs, a la qual van assistir 43 reus i professionals amb l'autorització de la direcció del centre penitenciari malgrat les restriccions que regeixen en la comunitat autònoma.

En aquest sentit, el sindicat de presons va assegurar que la direcció del centre es va veure obligada a prendre aquesta mesura de manera preventiva, després que una monitora que impartia un curs als interns i que va assistir a la festa donara positiu per coronavirus. Des de ACAIP Albocasser sol·liciten el cessament de la direcció del centre i que s'investigue el succeït.

Te puede interesar
Lo más visto