Ingresa en presó un veí de Segorbe per 15 delictes de robatoris i danys en vehicles

Successos 19 de noviembre de 2020 redacció
1323353_1
Els objectes robats dels vehicles. Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de Segorbe, com a presumpte autor d'un total de quinze delictes de robatoris i danys en vehicles en la localitat. Així, les labors d'investigació es van iniciar quan la Policia Local i una patrulla de la Caserna de la Guàrdia Civil de Segorbe van sorprendre un home forçant una furgoneta i trobant entre les seues pertinences una peça sostreta del vehicle, procedint a la seua detenció.

A la població s'havien comés, des del dia 1 de desembre quinze robatoris compartint diversos elements en comú respecte al seu modus operandi. En tots els casos es tractava de furgonetes d'empresa, en les quals huit ocasions l'autor havia sostret objectes del seu interior i en set no, causant danys en tots ells.

Així, com aquesta casuística no s'havia produït amb anterioritat  amb els intervals de temps actuals i veient la seua forma d'actual de tots els fets delictius pel de l'ara detingut, es va efectuar una entrada i registre degudament autoritzada pel Jutjat. Aquest registre va donar com a resultat la intervenció de nombrosos efectes, com ara maletí de broques, alargaderas elèctriques, arnés, soldador, claus fixes, llanterna, rebladores, ordinador, entre altres.

Els objectes coincidien amb els sostrets en els altres fets delictius, i després de la ressenya dels mateixos han sigut entregats als seus propietaris. S'han esclarit 15 fets, atribuint-li al detingut 8 robatoris amb força a l'interior de vehicles i 7 de danys.

Finalment, el detingut i les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Segorbe, qui a la vista de l'actuat va ordenar el seu ingrés a la presó. 

Te puede interesar
Lo más visto