Benicàssim finança un pla per a solucionar sis punts conflictius en èpoques de pluja

Les obres han començat hui en dos punts del carrer La Corte, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas.

General 19 de noviembre de 2020 Redacció
calle La Corte con Las Vegas

L'Ajuntament de Benicàssim donarà solució a sis punts conflictius en èpoques de pluges amb una sèrie d'actuacions finançades a través del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de Castelló. “Els treballs consisteixen en la millora de les infraestructures del cicle integral de l'aigua i en aquest sentit treballarem per a evitar punts conflictius d'inundacions i sobre infraestructures de l'aigua potable”, ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués. Els punts que se solucionaran estan localitzats al carrer La Corte, Doctor Fleming, Senia Sevilla i avinguda Barcelona. Així mateix, es procedirà al canvi d'un tram de canonada d'aigua potable que dona subministrament al poble.  

Les obres han començat hui en dos punts del carrer La Corte, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas. “Es col·locaran reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges”, ha comentat la regidora d'Obres i Serveis, Elena Llobell. D'aquesta mateixa forma es procedirà en els dos punts del carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla. 

Respecte a la zona de l'Avinguda Barcelona, més concretament en la zona del Voramar, “en aquest punt existeixen uns problemes històrics d'inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Amb aquesta actuació es pretén canalitzar aquests escolaments evitant que provoquen danys aigües avall”, ha indicat l'edil.

D'altra banda, i amb l'objectiu també posat a solucionar problemes d'inundabilitat, l'Ajuntament de Benicàssim també va actuar la setmana passada en la zona del Voramar. L'actuació ha consistit en la col·locació d'unes reixetes transversals al passeig marítim per a recollir les aigües d'escolament i la construcció d'una conducció que evacue aquestes aigües. “Uns treballs encaminats a solucionar els problemes d'inundabilitat evitant que s'inunde el passeig davant fortes precipitacions”, ha finalitzat l'edil Elena Llobell.

Te puede interesar
Lo más visto