Ros (PSPV-PSOE) destaca que els PGE del Govern de Pedro Sánchez quasi dupliquen als de Mariano Rajoy (PP) en inversió per a Castelló

La diputada nacional recorda que amb el PP la província va rebre 133 milions i, ara, rebrà 242,98 milions d'euros

Economía 21 de noviembre de 2020 Redacció
INICI-CURS-POLITIC-PSPV100 Ros (1)

La diputada nacional del PSPV-PSOE de la província de Castelló, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l'executiva federal, Susana Ros, ha destacat que els Pressupostos General de l'Estat (PGE) del Govern progressista de coalició de Pedro Sánchez «quasi dupliquen als del Partit Popular de Mariano Rajoy en inversió per a la província de Castell».

En concret, Ros detalla que el PGE per a 2021 suposa un augment en les inversions en un 83%. En 2018, amb el PP, la província va comptar amb 133 milions d'euros i, ara, amb el govern progressista de coalició la inversió serà de 242,98 milions. Així, la inversió per habitant passa de 231 euros del PP a 427 euros amb el PSOE, a més que aconseguixen el percentatge d'inversió del 10%, que correspon com a Comunitat en proporció a la població. «I això ho diuen els números», afirma.

La diputada socialista assenyala «el fort pes social i d'inversió en les persones en un moment en el qual és més necessari que mai, sense oblidar infraestructures clau per al nostre territori. La diferència entre el PP i PSOE és que, si ara estiguera governant el PP, tindríem la mateixa crisi social, sanitària i econòmica, però, a més, tindríem retallades en sanitat, retallades en prestacions socials i als treballadors i treballadores abandonades a la seua sort».

Ros assenyala que es tracta d'uns comptes marcats per la pandèmia i que la ciutadania «pot tindre la tranquil·litat que en les institucions en les quals governa el partit socialista, sempre hi haurà algú que vetlla per les seues preocupacions». «El govern progressista de coalició de Pedro Sánchez ha fet uns pressupostos en els quals preval el compromís social i la responsabilitat i en els quals està la major partida de la història en despesa social. Perquè el senyal d'identitat del PSOE és la d'invertir en drets i igualtat», ha conclòs.

Te puede interesar
Lo más visto