L'incidència del virus s'incrementa a Vila-real i la Vall d'Uixó i augmenten els contagis en ambdues localitats

Vinaròs continua sent la província més afectada superant els 200 contagiats en les últimes setmanes

Sanitat 20 de noviembre de 2020 Redacció
_111901748_tubo

Segons les dades de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, l'incidència del coronavirus s'ha incrementat a Vila-real i la Vall d'Uixó degut a que han augmentat els contagis en ambdues localitats.

El positius a Vila-real continuen en augment i ja arriben als 217 contagiats amb una incidència acumulada de 426, lo que suposa un augment de 70 punts respecte a les dades de dimarts.

Com ja ha informat aquest mitjà, a la localitat de Vila-real s'han notificat dos brots en 24 hores, un brot a una empresa de la localitat que compta amb 21 treballadors contagiats i altre brot d'àmbit educatiu amb 13 contagiats.

Pel que respecta a la Vall d'Uixó, la localitat ha superat segons les ultimes dades els 160 positius i la incidència acumulada s'ha incrementat a 511, molt elevada tenint en compte la mitja de tota la província.

No obstant, es sense dubte Vinaròs la província més afectada on s'ha superat els 200 contagiats. Altres províncies del nord amb dades preocupants son Benicarló amb 150 casos i Alcalà de Xivert que presenta les pitjors dades de incidència acumulada en els últims 15 dies amb 928 positius per cada 100.00 habitants.

Te puede interesar
Lo más visto