Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim estudia un programa de Nadal adaptat a la situació sanitària

El consistori analitza alternatives per a que els Reis Mags hi esten al municipi

General 23 de noviembre de 2020 redacció
Vanessa Batalla y Arturo Martí en plaza de Los Dolores
Vanessa Batalla I Arturo Martí en plaça de Los Dolores. Ajuntament de Benicàssim

L'Ajuntament de Benicàssim està treballant en la confecció d'un programa d'activitats de Nadal «amb el qual volem que sobretot els més xicotets del municipi no perden la il·lusió en aquestes dates tan marcades», ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí.

En aquest sentit, el consistori està estudiant alternatives perquè els Reis Mags estiguen presents en el municipi, «estem mirant les alternatives possibles per a substituir la tradicional cavalcada que, com tots sabem, en la situació actual no es pot realitzar», ha comentat l'edil de Festes qui assegura que «d'una forma o una altra els Reis Mags arribaran a Benicàssim amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides». 

Seguint amb la presència del Nadal en el municipi, l'ajuntament treballa any rere any per implementar el nombre de carrers que seran engalanades. «Si l'any passat vam il·luminar la plaça del carrer Mohino amb el carrer Palmerar en la zona sud del municipi, enguany les llums de Nadal també es podran contemplar en la plaça dels Dolors sent aquesta una demanda dels empresaris d'aquesta zona». Recordar que des del 2018, l'enllumenat nadalenc també arriba al carrer Bisbe Serra. 

L'encesa nadalenca està prevista per a divendres que ve 4 de desembre «i estem treballant perquè a partir d'aquest moment es desenvolupe un programa d'activitats amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides i amb l'objectiu posat en què els més xicotets, puguen gaudir d'aquestes dates tan assenyalades», ha finalitzat l'edil de Festes. 

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter