Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La 36ª Fira del Llibre de Castelló s’adaptada als temps Covid

La plaça Santa Clara acull el centre informatiu de la fira i les llibreries participants seran les altres seus de l’esdeveniment

Cultura 23 de noviembre de 2020 Redacció
201120 36ª Fira del Llibre de Castelló

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, han obert aquesta matí la 36ª edició de la Fira del Llibre de Castelló, organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques. L’esdeveniment s’adapta a les circumstàncies sociosanitàries i per això les llibreries participants seran les seus de la fira fins el 29 de novembre.

La plaça de Santa Clara serà el punt central d'informació de la fira, encara que la venda de llibres es realitzarà en les llibreries del Gremi participants, tant a la Ciutat de Castelló com a les llibreries d’altres municipis de les comarques del nord.

El Gremi de Llibreters ha organitzat diverses activitats de promoció del llibre i la lectura en les llibreries y en altres espais, mitjançant plataformes digitals. El Casino Antic de Castelló acollirà activitats els dissabtes 21 i 28 de novembre: espectacles, presentacions, contacontes, i altres propostes per a tots els públics, amb especial atenció al públic infantil i familiar. Hi haurà també propostes com El Millor Espectacle del Món, del Gran Jordiet amb contes, humor, màgia, acrobàcies, por, misteri i superherois (dia 21 a les 12.00 h); La màgia de la Lectura, (dia 21 a les 18.00h) i Xano-xano amb Eva i Ester Andujar, (dia 28 a les 18.00h).

Se sumen també al programa les habituals presentacions signatures a les llibreries, tant presencials com en línia. Es retransmetran en directe converses amb autors, com Marcos Chicot, Maria Oruña, Eva García Sáenz de Urturi (premi Planeta 2020), Lorenzo Silva, Sandra Barneda (finalista del premi Planeta 2020) i Gonzalo Giner (premi novel·la Fernando Lara 2020).

Podran seguir-se pel canal Youtube de la fira i les plataformes de xarxes socials. D’altra banda, el Club de lectura oferirà dues sessions amb la participació dels autors Silvestre Vilaplana amb el seu llibre Dones sense nom i Rosa Montero amb la seua obra La buena suerte. La participació en aquestes sessions de Club de lectura requereix inscripció prèvia.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter