Peníscola celebra el lliurament de premis del concurs 'Peníscola per la igualtat'

El concurs, a través de la xarxa social TikTok, té la finalitat de conscienciar als més joves sobre la igualtat de gènere

General 25 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp Image 2020-11-25 at 13.07.21

L'Ajuntament de Peníscola ha celebrat hui el lliurament de premis del concurs “Peníscola per la igualtat”. Per a participar, la ciutadania havia de crear vídeos sobre igualtat i contra la violència de gènere a través de la xarxa social TikTok. A través del hashtag #peñiscolaporlaigualdad, s'han recopilat vídeos en TikTok basats en la conscienciació sobre la igualtat de gènere, les relacions afectives sanes entre dones i homes, i el rebuig i la prevenció de la violència de gènere. El certamen ha estat obert a totes aquelles persones que viuen, estudien, treballen o han nascut a Peníscola, i el termini per a inscriure obres va finalitzar el passat 19 de novembre.

L'objectiu de la convocatòria era estimular la capacitat creativa de la joventut de Peníscola, així com promoure la reflexió i la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere. Es va triar la plataforma TikTok per la seua alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat que proporciona en la creació visual. El primer premi ha estat dotat amb un Ipad, el qual ha sigut atorgat al jove Iván Esbrí Milián. El concurs ha comptat amb la participació d'un total de cinc vídeos, tots ells centrats en la igualtat de gènere.

La regidora de l'àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha definit aquest concurs com una bona oportunitat per a «conscienciar i activar als més joves en la promoció de la igualtat, una acció que se suma a les ja realitzades al llarg de l'anualitat i que continuarem programant».

Te puede interesar
Lo más visto