Óscar Cano dirigeix la sessió d'aquest dijous i el club, pel moment, no es pronuncia respecte al seu acomiadament

El tècnic granadí va posar el seu càrrec a disposició del club després de caure 0-2 contra l'Alcorcón

Esports 26 de noviembre de 2020 Redacció
15956043267323

Óscar Cano continuarà pel moment al front del CD Castelló. El tècnic granadí va dirigir la sessió d'ahir dimecres amb total normalitat i s'espera que avui torne a saltar al camp de Marina d’Or ja que el club pel moment no se ha pronunciat respecte al possible acomiadament del entrenador. Cano va posar el seu càrrec a disposició del club després de caure l'última jornada per 0-2 contra l'Alcorcón.

L'equip albinegre s'ha entrenat amb normalitat i ja prepara el partit del pròxim dissabte contra el Mirandés en el camp d'Anduva. El conjunt castellonenc buscarà refer-se de una ratxa de resultats prou dolenta on soles ha pogut sumar 3 punts en els últims 8 partits.

Pel moment l'equip d'Óscar Cano ha jugat 14 partits de lliga en els que a soles ha aconseguit tres victòries i dos empats. Sumat a això el Castelló es junt a Las Palmas l'equip més golejat de tot el campionat amb 20 gols en contra en 14 partits.

Els albinegres volen marcar un punt d'inflexió a Anduva i canviar la dinàmica de resultats i de joc. Per al partit del dissabte Cano recuperarà al migcampista Carles Salvador i comptarà amb la baixa de Rafa Gálvez que es va lesionar a l'últim partit.

Te puede interesar
Lo más visto