L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat al Govern que rebaixe l'IVA de totes les màscares

Segons el Partit Popular, les màscares han de considerar-se un bé de primera necessitat

General 26 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
3733-imagen-mascarillas_cocinas_profesionales

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre sol·licita al Govern, mitjançant una declaració institucional, que s'aplique el tipus superreduït d'IVA del 4% a totes les màscares, i no sols a les quirúrgiques. En el text de la moció que ha presentat el Partit Popular, es destaca que «l'ús de les màscares s'ha fet imprescindible i el continuarà sent en un futur pròxim pel que ha de considerar-se un bé de primera necessitat». Es calcula que una família de quatre membres, ha d'assumir una despesa mensual de 240 euros en aquest material de protecció, la qual cosa és una xifra bastant alta per a un bé tan imprescindible.

El ple també va aprovar una moció presentada pel grup municipal de Ciutadans en la qual se sol·licita a la Generalitat Valenciana diverses mesures per a la millora del servei assistencial en Atenció Primària com disminuir la sobrecàrrega del personal sanitari, garantir un mínim d'atenció en consulta de deu minuts, impulsar la telemedicina en la sanitat pública, reobrir consultoris auxiliars tancats o realitzar un estudi de les necessitats de l'atenció domiciliària, entre altres. Tot això va ser aprovat amb els vots a favor de Ciutadans i del Partit Popular.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto