L'Ajuntament d'Almenara convoca borses de treball per a les brigades d'obres i jardineria

També es convoca una plaça de professor en l'àmbit científic per al Centre FPA Paulo Freire. Les bases es troben disponibles en la web municipal www.almenara.es

Economía 30 de noviembre de 2020 Redacció
ajuntament1
La contractació de diverses persones serà, a partir del mes de gener  a jornada completa i per un període de 6 mesos prorrogables.

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat dues borses de treball destinades a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, així com a la secció de Jardineria, per a la contractació de diverses persones, segons necessitats, a partir del mes de gener  a jornada completa (continuada o partida segons necessitats) i per un període de 6 mesos prorrogables. Les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds aquesta setmana en el consistori. Les bases es troben disponibles en la web municipal www.almenara.es

Pel que respecta a la convocatòria per a la brigada municipal, es requereixen especialistes en lampisteria, fusteria, pintura, electricitat, o manteniment entre altres, per a la realització de treballs d'aquestes característiques en vies públiques, edificis municipals, xarxes de serveis i subministraments i altres infraestructures municipals.

Quant a la  convocatòria de la bossa per a peons de jardineria, destacar que serà una bossa específica per a persones que tinguen coneixements en aquesta matèria o similar i que hauran d'acreditar-los mitjançant proves pràctiques que es realitzaran.  Els treballs dels peons que es contracten formaran part de la brigada de jardineria i es realitzaran en el terme municipal.

D'altra banda, també està oberta una borsa de treball per a un professor o professora de l'àrea científica per al Centre FPA Paulo Freire amb caràcter temporal i sis hores setmanals. Serà necessari acreditar la titulació oficial que possibilite impartir classes d'aquestes matèries.

Te puede interesar
Lo más visto