Alfredo Cebrián, nou president de CEEI Castelló

El cofundador i CEO de Cuatroochenta presidirà el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló durant els pròxims quatre anys.

Economía 01 de diciembre de 2020 Redacció
480-BME-22
Cuatroochenta, empresa de desenrotllament de solucions de software Cloud i pionera per eixir a bossa des de l'Entorn Pre Mercat.

L'assemblea de socis de CEEI Castelló ha anomenat com nou president de l'entitat per als pròxims quatre anys a Alfredo Raúl Cebrián Fuertes, conseller delegat, cofundador i CEO de Cuatroochenta, empresa de desenrotllament de solucions de software Cloud pionera per eixir a bossa des de l'Entorn Pre Mercat.

 Els assembleistes han triat al substitut de Diego Basco, qui ha presidit el centre durant els últims 16 anys i que recentment va anunciar la seua renúncia a la continuïtat en el lloc. El procés electoral va començar a instàncies de la Junta Directiva el passat 11 de novembre, i el termini de presentació de candidatures es va tancar dimecres passat 25.

Alfredo Raúl Cebrián Fuertes és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I i Màster en Business Intelligence per OBS Business School, i va fundar Cuatroochenta en 2011 junt amb Sergio Aguado després d'haver dirigit R&MK, spin-off de la UJI dedicada a la investigació de mercats i planificació estratègica de màrqueting. Entre altres reconeixements, amb 17 anys va ser finalista del IV Premi de Jóvens Emprendendores atorgat per la Universitat Antonio de Nebrija en 2002, i va guanyar en 2007 el Premi Creativitat En Vivo organitzat per la UJI i Mccann Erickson.

 

 

Te puede interesar
Lo más visto