Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Alfredo Cebrián, nou president de CEEI Castelló

El cofundador i CEO de Cuatroochenta presidirà el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló durant els pròxims quatre anys.

Economía 01 de diciembre de 2020 Redacció
480-BME-22
Cuatroochenta, empresa de desenrotllament de solucions de software Cloud i pionera per eixir a bossa des de l'Entorn Pre Mercat.

L'assemblea de socis de CEEI Castelló ha anomenat com nou president de l'entitat per als pròxims quatre anys a Alfredo Raúl Cebrián Fuertes, conseller delegat, cofundador i CEO de Cuatroochenta, empresa de desenrotllament de solucions de software Cloud pionera per eixir a bossa des de l'Entorn Pre Mercat.

 Els assembleistes han triat al substitut de Diego Basco, qui ha presidit el centre durant els últims 16 anys i que recentment va anunciar la seua renúncia a la continuïtat en el lloc. El procés electoral va començar a instàncies de la Junta Directiva el passat 11 de novembre, i el termini de presentació de candidatures es va tancar dimecres passat 25.

Alfredo Raúl Cebrián Fuertes és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I i Màster en Business Intelligence per OBS Business School, i va fundar Cuatroochenta en 2011 junt amb Sergio Aguado després d'haver dirigit R&MK, spin-off de la UJI dedicada a la investigació de mercats i planificació estratègica de màrqueting. Entre altres reconeixements, amb 17 anys va ser finalista del IV Premi de Jóvens Emprendendores atorgat per la Universitat Antonio de Nebrija en 2002, i va guanyar en 2007 el Premi Creativitat En Vivo organitzat per la UJI i Mccann Erickson.

 

 

Te puede interesar

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter