Almenara celebrarà la Sant Silvestre virtual 2020 

Els participants hauran de completar un recorregut de 5,2 km. Les persones interessades ja poden inscriure's de manera gratuïta online a través del facebook de la Regidoria d´Esports  d´Almenara  

Esports 02 de diciembre de 2020 Redacció
cartellssvirtual

Ja estan obertes les inscripcions per a la celebració de la Sant Silvestre Virtual d'Almenara 2020, una prova que s'ha adaptat a les circumstàncies sanitàries que ens rodegen, segons el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, però que "significa una oportunitat de realitzar esport aprofitant la tecnologia i a més recórrer el nostre terme muninicipal       

En la Sant Silvestre Virtual podran participar totes les persones que desitgen, sense distinció de nacionalitat, sexe o edat. Els participants hauran d'afrontar entre el 14 i 20 de desembre un recorregut de 5,2 quilòmetres per l'entorn de la marjal d'Almenara. Este recorregut estarà en les xarxes socials i a més també estarà senyalitzat adaptant-se al medi ambient perquè puguen seguir-ho els participants. La realització de la prova haurà de quedar registrada en qualsevol de les app existents que registren el recorregut realitzat i el temps del mateix. Haurà de realitzar-se la captura de la prova de la realització de la Sant Silvestre, en la que figuren tant el temps com el recorregut proposat per l'organització així com el nom de la persona participant. Esta captura s'haurà d'enviar al número de telèfon que facilitarà l'organització als inscrits abans de les 0 hores del diumenge 20 de desembre.

 La prova se subdividirà en diverses categories tant masculines com femenines, com són la cadete,5 a 18 anys, sènior 18 a 35 anys, veterans A 36 a 45 anys i veterans B majors de 46 anys. El primer classificat o classificada en cada modalitat rebrà un bo de 40 euros, el segon de 30 euros i el tercer de 20 euros, premis que s'arreplegaran en el Molí d’Arròs els dies 22 i 23 de desembre al matí. Eixos mateixos dies també s'entregaran les bosses del corredor a tots els participants.

  Les persones interessades ja poden inscriure's de manera gratuïta online a través del facebook de la Regidoria d´Esports  d´Almenara.

Te puede interesar
Lo más visto