Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola comptarà amb un Mercat Nadalenc

La plaça de Santa Maria es convertirà en Mercat Nadalenc aquest pont. Els visitants al mercat trobaran productes d'artesania, joguets, decoració, alimentació, moda o accessoris.

General 03 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
IMG_20201203_100212
La Plaça de Santa Maria es prepara per al muntatge, entre avui i demà, del Mercat Nadalenc

 Peníscola comptarà amb un Mercat Nadalenc durant els dies festius del pont de desembre. L'àrea de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Peníscola ha programat, un any més, aquesta tradicional cita comercial que romandrà oberta des del 5 fins al 8 de desembre. Les parades instal·lades en la plaça de Santa Maria obriran les casetes el dissabte per oferir productes de tota mena en un enclavament singular, als peus del nucli antic.
 
L'horari de les parades nadalenques serà de 10.30h a 14.30h i de 16.30h a 20.30h. Els visitants al mercat trobaran productes d'artesania, joguets, decoració, alimentació, moda o accessoris, tot això en un marc incomparable. Un total de 14 establiments locals participaran en aquesta edició, en un any en què s'ha reforçat tant la decoració nadalenca en la plaça com les mesures de seguretat. El control d'aforament, la distància entre casetes i l’acompliment de les normes de seguretat en el recinte seran a càrrec de dues persones contractades per l'Ajuntament de Peníscola a través del Pla d'Ocupació Social ECOVID amb la col·laboració del servei GVA LABORA.
 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter