Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Material reciclable i sostenible en el parc WorkOut

L’alumnat del programa Et Formem de Nules ha portat a terme actuacions de millora en aquest espai d’oci .

General 13 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
IMG_7893
El parc WorkOut que recentment ha sigut condicionat per l’alumnat del programa Et Formem 2019/2020 del mòdul de jardineria.

L’Ajuntament de Nules aposta per la utilització de material reutilitzable i sostenible per a embellir alguns dels espais públics de la localitat, com és el cas del parc WorkOut que recentment ha sigut condicionat per l’alumnat del programa Et Formem 2019/2020 del mòdul de jardineria.

 Des del consistori s’ha volgut hui visitar aquesta instal·lació que compta, a hores d’ara, amb una imatge totalment renovada. Així doncs, una representació de l’alumnat, que ha treballat en aquest projecte, juntament amb la directora del mateix, Gema Domínguez, s’han encarregat d’explicar a l’alcalde, David García, a la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, i al regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres, les actuacions fetes al llarg dels últims mesos.  

 Al respecte, Rosa Ventura, mostra la seua satisfacció pel resultat obtingut, “aquesta actuació feta en aquest parc és l’exemple a seguir en aquest tipus de plans d’ocupació enfocats a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional”.

 Per la seua part, el regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres, destaca que en breu es portaran a terme altres actuacions de millora que faran d’aquest parc una zona d’oci per als joves, “l’idea és dotar a aquest parc de wiffi, a més també s’ha millorat la il·luminació. No obstant això,  des de la regidoria de Parcs i Jardins s’està treballant en diferents projectes de millora dels parcs de la localitat”.      

 

 

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter