La Banda de Música de Peníscola torna als concerts

La Banda de Música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana  de Peníscola, actuarà el pròxim diumenge 20 de desembre.

Cultura 14 de diciembre de 2020 Redacció
Cartell del concert_Associació Musical Verge de l'Ermitana (Peníscola)_logo Ajuntament
Per tal de garantir les mesures de seguretat i d’aforament que estan en vigor a la Comunitat Valenciana, les entrades seran nominals i s’hauran de reservar prèviament.

La Banda de Música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana  de Peníscola, torna a la seua activitat musical el pròxim diumenge 20 de desembre. I ho fa en el context de la campanya Actuacions Musicals de la Província de Castelló, organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i patrocinada per la Diputació de Castelló. En aquest cas i, com és habitual en els concerts de la Banda de Música de Peníscola, també col·labora l’Ajuntament de la localitat.

El concert es realitzarà a les 12h a l’avinguda d’Espanya a l’alçada de l’Hotel Marina i tindrà una durada aproximada d’una hora. El públic podrà escoltar les danses locals que la banda interpreta els dies 8 i 9 de setembre en el context de les festes patronals de Peníscola, pasdobles de passacarrer i nadales.

Per tal de garantir les mesures de seguretat i d’aforament que estan en vigor a la Comunitat Valenciana, les entrades seran nominals i s’hauran de reservar prèviament. Per a tal fi avui, dilluns 14 de desembre, poden reservar el seu seient els familiars de músics i la Junta Directiva. Dimarts, 15 de desembre, ho continuaran fent els familiars de músics, la Junta Directiva i s’hi afegiran els socis i les sòcies. Finalment, a partir del dimecres 16 i fins el divendres 18 de desembre, podrà reservar la seua entrada el públic en general.

Cal recalcar que cada persona pot obtenir fins a dues entrades. Per a fer-ho s’ha d’anar a l’Escola de Música els dies assenyalats anteriorment en horari de 16 a 20 hores o bé cridant al número de telèfon de l’escola, 964 48 98 01.

Te puede interesar
Lo más visto