El Molí d’Arròs acull la mostra de postals nadalenques d'Almenara

Més de 300 escolars han participat en el tradicional concurs ,les postals es podran contemplar de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19, fins al 9 de gener.

Cultura 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
postals20generica2
Fins al pròxim 9 de gener, el Museu del Molí d’Arròs d'Almenara acull la tradicional mostra del concurs de postals nadalenques que cada any  organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara.

 

Fins al pròxim 9 de gener, el Museu del Molí d’Arròs d'Almenara acull la tradicional mostra del concurs de postals nadalenques que cada any  organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara entre els escolars del CEIP Juan Carlos I. Cal recordar que les postals guanyadores, com de costum, formaran la felicitació nadalenca que l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, enviarà en nom de la corporació municipal. L'alcaldessa un any més ha agraït la col·laboració dels més xicotets en aquest concurs, així com del col·legi de la localitat.

Les més de 300 postals elaborades pels escolars es podran contemplar de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores, sempre amb aforament limitat i amb totes les mesures vigents per la Covid-19. Els premis s'entregaran de manera individual el dia 23 de desembre. 

Pel que respecta als guanyadors i guanyadores, destacar que enguany ha variat el format, perquè abans les categories eren per cicles i enguany són per cursos, per la qual cosa s'incrementa el nombre de postals guanyadores. Destacar que en la categoria d'Infantil 3 anys ha guanyat la postal d'Amaia Cabrera, en la d'Infantil 4 anys, la d'Ares Cubells Soriano i en Infantil 5 anys, Aria Vidre Barelles. El premi consisteix en un diploma i un estoig escolar.

Pel que respecta als guanyadors en Primària han sigut Joana Ortiz Tena (1er B), Ferran Soriano Ríos (2on C), Guillem Vázquez Barelles (3er C), Meritxell Martín Ibáñez (4t B), Irene Marco Delgado (5é B) i Álvaro Forner Fenollosa (6é A). El premi consistirà en un lot de material escolar i un diploma acreditatiu.

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara s'ha volgut agrair un any més el suport del CEIP Juan Carlos I per a la realització d'aquest concurs, així com de l'equip directiu, professors, i alumnes, més si cap en un any tan especial com l'actual a causa de la Covid-19. 

Te puede interesar
Lo más visto