Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

 Reciclatge de vidre també al Nadal

a campanya de ‘L’arbre de miniglús d’Ecovidrio’ se situa a Hort dels Corders fins el 20 de desembre i portarà regals per a promoure el reciclatge entre xiquetes i xiquets.

General 18 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
181220 Castelló arbre Nadal Ecovidrio
El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha presentat hui la iniciativa i ha recordat que “en aquest període de l’any generem més residus a casa per les celebracions i per això és fonamental que recordem reciclar”

L’àrea Gestió de Residus i Reciclatge de l’Ajuntament de Castelló activa la campanya "L’arbre de miniglús d’Ecovidrio", una nova iniciativa conjunta que està orientada a fomentar el reciclatge també durant la celebracions de Nadal. L’arbre, format per xicotets contenidors de vidre, es podrà visitar fins al pròxim diumenge, 20 de desembre, i sota les seues “branques” hi haurà regals per a motivar els menuts i les menudes de la casa a usar el contenidor verd.

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha presentat hui la iniciativa i ha recordat que “en aquest període de l’any generem més residus a casa per les celebracions i per això és fonamental que recordem reciclar”. Garcia també ha celebrat que “aquestes setmanes són durant les que més restes es dipositen als contenidors de reciclatge i això vol dir que la ciutadania de Castelló està molt conscienciada sobre la importància de separar correctament el fem per a que després puguem recuperar-la i donar-li una nova utilitat als materials que tirem”.


Per a contribuir a aquesta conscienciació i per tal d’implicar xiquetes i xiquets també, l’Ajuntament de Castelló i Ecovidrio han instal·lat un arbre de Nadal de quatre metres a la plaça de l’Hort dels Corders. També se situarà una taula informativa, en el qual hi haurà un equip d’educació mediambiental per conscienciar sobre el reciclatge durant les festes.

A més a més, es durà a terme un sorteig de 100 xicotets contenidors mitjançant un sistema virtual. L’arbre es podrà visitar a partir de les 12.00 hores i fins les 21.00 hores, durant els dies 18, 19 i 20 de desembre.

Segons les dades facilitades per Ecovidrio, durant el període de Nadal s’incrementa un 20% el vidre que es genera durant la resta de l’any, motiu pel qual una correcta separació afavorirà el reciclatge d’aquest material. Cal recordar que l’Ajuntament de Castelló i Ecovidrio col·laboren activament i amb resultats positius com el de la iniciativa ‘1 kilo x 1 kilo’, la qual ha aconseguit recollir més de 4.000 quilos de vidre que es transformaran en 4.000 quilo de menjar per al Banc d’Aliments de Castelló.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter